Felhívás támogatásra

A számítástechnika az informatikai forradalom óta teljesen átjárja mindennapjainkat. A mobileszközök hihetetlen terjedése ellenére a mai napig fontosak az asztali számítógépek és az azokat működtető operációs rendszerek. Az általam eddig használt Microsoft és Linux operációs rendszerek világában a Linux alapú Ubuntu rendszer mellett tettem le a voksomat, így több mint 10 éve ezt a rendszert használom.

Azonban tudom, hogy sajnos nagyon sokan még a mai napig a Windows rendszerek fogságában tengődnek. A korábbi Windows NT 4.0, majd később a Windows 2000 után a Windows 7 volt olyan rendszer, amelyet sokan megszeretek és használnak mind a mai napig. Azonban a Windows 7 rendszer most leáldozóban van, ugyanis a Microsoft beszünteti mindenféle frissítését ennek a rendszernek. Így a sokak által használt rendszer biztonsága a jövőben erősen csökkenni fog. Nincs más megoldás mint áttérni a Windows 10 rendszerre! VAGY MÉGIS LEHET MÁS MEGOLDÁS!?

Az FSF (Szabad Szoftver Alapítvány) egy kezdeményezést indított annak érdekében, hogy a Windows 7 operációs rendszer nyílt forrású operációs rendszerré válhasson, így lelkes fejlesztők és támogatók jóvoltából tovább élhessen. Ehhez kérik most minden Windows (és nem Windows) felhasználó támogatását elektornikus formában.

Az alábbi hivatkozásra kattintva Ön is támogathatja ezt a kezdeményezést!
Én már megtettem! – és Ön támogatta már a sokak számára fontos kezdeményezést?

Upcycle Windows 7 petition image

Megosztás a Facebook felületén...
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.